Õppetöö

NEEME KOOL

MENÜÜ 

16.04-20.04.2018

 Esmaspäev 16.04

Lõuna: rassolnik, hapukoor, leib koolipiim, leivavaht

300/15/40

250/150

 

Pikapäeva toit: makaronid hakklihaga, morss

 

150/200

Teisipäev 17.04

Lõuna: praetud kala, kartul, kaste,  leib,

kapsa-porgandisalat, vesi,

koolipiim, viinamarjad

70/150

50/20

75/200

250/150

 

Pikapäeva toit: piima-riisisupp, sepik sulatatud juustuga

200/

20/15/

Kolmapäev 18.04

Lõuna: läätsesupp, leib,

jäätis, koolipiim

300/40/

66/100/

 

Pikapäeva toit: kaneelirull, tee suhkruga

75/200/3

Neljapäev 19.04

Lõuna: hakklihakaste, kartul, hiinakapsa-maisi-paprikasalat, leib, vesi sidruniga, pirn, koolipiim

120/160/

75/

20/200/150/

/250/

 

 

 

Pikapäeva toit: joogijogurt

200

Reede 20.04

Lõuna: kana-makaronisupp, hapukoor, leib, kõrvitsakissell mõnglitega, koolipiim

300/

15/40/150/

20/250/

 

 

 

 

Toidu koostise ja allergeenide sisalduse kohta saab lisainfot küsida tervishoiutöötajalt või kokalt.

Köök jätab endale õiguse teha menüüs vajadusel muudatusi vastavalt toidu tooraine realiseerimise tähtajale.